Met een Twentse Glimlach

Referenties

“Wij hebben voor HTM Nederland jaarlijks een kerstgadget voor onze klanten welke in de lijn van ons werk ligt; techniek. Dit jaar hadden we een bitset geregeld maar die moesten we nog heel snel gedrukt hebben met ons logo. Via ons reclamebureau kwamen we uit bij EvenAnderz. Evelien pakte de opdracht met veel enthousiasme aan en had alles razendsnel en precies zoals we wilden uitgevoerd. En ze kwam alles ook nog eens persoonlijk afleveren. Kortom ik kan elk bedrijf deze persoonlijke betrokken aanpak aanbevelen. Om deze reden hebben wij ook de kerstpakketten dit jaar bij haar onderbracht en ook hier kwam ze met dezelfde kwaliteit en originele ideeën. Verder kwamen we erachter dat Evelien Communicatie heeft gestudeerd en inmiddels heeft ze ons met verschillende vraagstukken communicatief bijgestaan. Ideaal voor het MKB wat bij haar dit soort specialiteiten dus op maat kan inhuren.” 

André Jansen, 
HTM Nederland B.V.

 

Ik wil je bedanken voor de goeie service .
Binnen 1 week tijd alles netjes en mooi geleverd.
Perfect .
Bedankt .

Jacqueline de Witte,
De Witte Prinses – Kinderkleding, Hengevelde 

 

“Evelien is gedreven in alles wat ze doet. Dus ook in het leveren van mooie attenties voor onze relaties. Ze inventariseert goed wat de wensen zijn en presenteert daarna snel verschillende mogelijkheden. Waar nodig kijkt ze net even verder zodat het uiteindelijke resultaat een mooie combinatie is van creativiteit, verrassing en kwaliteit. Ze heeft voor onze relaties een mooi pakket samengesteld met een erg creatieve en aansprekende verpakking. De reacties waren zeer positief en onze relaties waren echt verrast.”

Michel Kolman,
DG&K Leiders en Managers

 

“Ik heb Evelien op basis van een persoonlijke klik een opdracht gegund. Ik heb haar gevraagd een goede en stijlvolle pen voor me te zoeken. Wel betaalbaar maar een pen die lekker schrijft, lekker in de hand ligt en bovenal de kwaliteit heeft die we als bedrijf ook graag willen leveren en uitstralen. Ze kwam direct met het juiste merk (Prodir) en ik had daarbij ook nog de keuze uit wat opties. Al vrij snel hadden we een deal en kreeg ik de pennen geleverd, goed verpakt, top bedrukt en ook nog een persoonlijke handgeschreven kaart. Ik ben super tevreden over het product maar bovenal ook over het persoonlijke contact. Ik heb EvenAnderz inmiddels al bij een aantal klanten van me aanbevolen.”

Vincent Heemink
www.twentsestorm.nl

Ontzorgen

“Het is dinsdagmiddag rond lunchtijd en beneden bij de receptie is een heerlijk geurende pizza bezorgd. Niet geheel toevallig hadden we net die ochtend een aantal samples van pizzasnijders opgestuurd gekregen van Evelien. We hebben de snijders getest, keihard gelachen, lekker gegeten en nog nooit zoveel enthousiaste reacties op een gadget gekregen van ontvangers. Net EvenAnderz voor alle partijen.”

Floor Waalkens
www.chipsoft.nl

“Vanuit Eeckhof wilden we twee verschillende soorten pennen bestellen. Eén wat goedkoper soort voor beurzen en dergelijke. En één wat duurdere pen om bij relaties achter te kunnen laten. In eerste instantie onderzochten we de mogelijkheden via het web. Een behoorlijke klus. Vandaar dat we al vrij snel ondersteuning zochten via EvenAnderz. Evelien heeft onze vraag aangehoord en kwam snel met een goed voorstel. Daarbij ging ze nog wat verder dan in eerste instantie gevraagd door nog wat mooie alternatieven aan te bieden. Uiteindelijk hebben we voor een van deze alternatieven gekozen. Bovendien werd ons voorgesteld een cadeauverpakking bij de wat duurdere soort (uiteindelijk een Parker) te nemen. Dit maakte het plaatje compleet. Na het leveren van de goedkopere pennen bleek dat het logo niet in de juiste kleurstelling op de pennen was afgedrukt. EvenAnderz heeft daarop meteen actie ondernomen door de pennen terug te nemen en zorg te dragen voor nieuwe pennen met de juiste opdruk. Onze ervaringen met EvenAnderz zijn dan ook uitermate positief! Evelien is een perfectionist, en dat is terug te zien in het geleverde resultaat! We zijn erg blij hoe EvenAnderz het e.e.a. heeft opgepakt en gecoördineerd.”

Tom Jannink
www.eeckhof.nl