Met een Twentse Glimlach

Corporate promotions & relatiegeschenken

 

Een super mooie thermos drinkfles mogen leveren aan Ribru Wegdekreparaties.

Houdt warme dranken warm en koude dranken koel.

Chique sleutelhangers mogen leveren aan Auto Haafkes in Goor

 

Geschenkpakket voor bv. banken, aannemers en/of bouwbedrijven

Mooie geschenken om weg te geven bij het afsluiten van een hypotheek, oplevering van een woning en/of bij sleuteloverdracht van een aangekochte/verkochte woning. Voor deze ontwikkelingsorganisaties het spel 30 Seconds mogen personaliseren. Een super geschenk bij de overdracht van de woning!

 

Eerste Hulp bij Overlast blik —> Dit ludieke blik mogen leveren aan Bouwcombinatie Holendrecht V.O.F. De aanwonenden van een groot bouwproject kregen dit blik bij de start van de bouw van de Community Campus in Amsterdam. Hierin zaten pleisters, oordopjes, een mondkapje, een stressballetje en Fishermen Friends.

Een 2,5 liter verfblik —> voorzien van een eigen ontworpen wikkeletiket met daarin diverse klusartikelen. Deze woningbouwvereniging heeft voor de volgende samenstelling gekozen; een rolmaat, verhuisfitting inclusief lamp, verfrolletje inclusief houder, werkhandschoenen en schilderstape.

 

 

509b3602nha-custom509b3609_2nhz-custom

Powerbanks

Powerbanks leverbaar in verschillende formaten en diverse mAh’s.

 

Tapasplank

Tapasplank gemaakt van hout uit Twickel. Een flesje wijn, stukje kaas en nootjes erbij maken dit geschenk natuurlijk helemaal af.

 

509b3503n-custom

Voorraadpot – Bonbons

Voorraadpot van Countryfields, gevuld met heerlijke bonbons. Een mooi geschenk voor (potentiële) klanten, zodat je nogmaals de gelegenheid hebt om deze klant te bezoeken – onder het mom van; het vullen van de voorraadpot.

 

509b3432_1nh-custom

Storm paraplu

Deze storm paraplu trotseert windsnelheden tot 100 km per uur.

 

509b3572n1-custom509b3569n-custom

Vogelhuisje, zowel bedrukt als onbedrukt

Het vogelhuisje op zicht is al een mooi en blijvend geschenk, maar bij dit vogelhuisje heb je ook de mogelijkheid om er een flesje wijn, een rollade of voer voor de vogels in te stoppen. Deze vogelhuisjes zijn zowel bedrukt als onbedrukt leverbaar.

 

509b3410_4nh-custom509b3426_1nhn-custom

Windlicht, zowel bedrukt als onbedrukt

Mooie windlichten in de vorm van een huisje. Zowel bedrukt als onbedrukt verkrijgbaar.

 

509b3404_1nh-custom509b3395_3n-custom

Gepersonaliseerde kop en schotel

Uw kop en schotel of uw mokken voorzien van uw logo? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Koffer met logo of foto

Een koffer met daarop het bedrijfslogo óf een foto. Een item waarin u uw producten chique kunt presenteren aan uw klanten. Minimale afname is 1 stuk.

 

koffer-met-logo

Parker pen

Jotter balpen. Hét Parker icoon. Jotter, de bewuste keuze van actieve schrijvers die hun pen geen moment kunnen missen.

 

Prodir pen

De Prodir pennen staan voor hoge kwaliteit, uniek design én het grote aantal personalisatie mogelijkheden. De speciale soft touch uitvoering (pen Twentse Storm) zorgt voor een perfect comfort bij het schrijven.

 

baron-pen

Reiskussen

Vliegt u samen met zakenrelaties naar een congres, seminar of beurs in het buitenland; dan is dit het ideale geschenk. Revolutionair nekkussen. Borduring is mogelijk.

 

Blikken van waardering

Naast de “kleine” bikken van waardering inclusief 200 gram snoep of stroopwafels is het ook mogelijk om voor andere formaten te kiezen. Deze kun je vullen met voorverpakte koekjes en/of mini Marsjes, Snickers en Bounty’s.

 

 

 

Impressie andere Corporate promotions & relatiegeschenken