Met een Twentse Glimlach

Schrijfwaren

Hieronder laat ik u enkele opties zien in de categorie Schrijfwaren. De mogelijkheden zijn enorm. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om te bekijken welke opties er zijn.

Een custom made notitieblokje laten maken voor Vitriwand.

Voorzien van een hardcover glanslaminaat omslag, 80 gepersonaliseerde vellen, Wire’O én een setje pagemarkers

Balpen met stylusfunctie

Balpen (gegraveerd) met stylusfunctie.

Notitieblokje met luxe uitstraling

Dit luxe notitieblokje op A6 formaat  is voorzien van glanslaminaat kaft en voorzien van een frosted voorkant. Elke pagina in dit notitieboekje is voorzien van eigen reclame.

Prodir pennen

Prodir is een Zwitserse leverancier van kwalitatief hoogwaardige kunststof pennen. Prodir kenmerkt zich door een strak design en een goed schrijvende vulling.

Prodir pennen liggen goed in de hand en blijven lang in gebruik. Tevens staan Prodir pennen bekend om de vele decoratie mogelijkheden.

De speciale soft touch uitvoering (pen Twentse Storm) zorgt voor een perfect comfort bij het schrijven.

baron-pen

Schrijfbloks

Diverse schrijfbloks te verkrijgen. Van notitieblok tot bureaulegger tot memoblokjes. In deze categorie is er ontzettend veel mogelijk als het gaat om het personaliseren van uw promotieartikel. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Parker pen

Jotter balpen. Hét Parker icoon. Jotter, de bewuste keuze van actieve schrijvers die hun pen geen moment kunnen missen.

Schrijfblokken Sigmax

Deze A4 en A5 schrijfblokken van Sigmax zijn voorzien van een kopperforatie en van een uitscheurperforatie. Tevens is elk blaadje in dit schrijfblok voorzien van de huisstijl van Sigmax.

Senator pennen

Senator staat voor hoogwaardige kwaliteit van promotionele producten, waaronder pennen. Senator heeft meer dan 90 jaar ervaring in het vervaardigen en bedrukken van schrijfwaren.